لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

احتمال حمله آمریکا و متحدان اروپایی به یمن

یک نشریه آمریکایی نوشت: تهدید اقتصاد جهانی ناشی از بحران تردد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها از دریای سرخ احتمال حمله مستقیم آمریکا و متحدان اروپایی‌اش به ارتش یمن را قوت بخشیده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه آمریکایی «لیبرال پاتریوت» روز دوشنبه در گزارشی با اشاره به تهدیدات فزاینده نیروهای مسلح یمن (انصارالله) ضد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های عازم اراضی اشغالی از تنگه باب المندب گزارش داد که از ۱۵ دسامبر، چهار شرکت از پنج شرکت بزرگ کشتیرانی کانتینری جهان، CMA CGM، Hapag-Lloyd، Maersk و MSC ، خدمات خود را در دریای سرخ، مسیری که ترافیک کانال سوئز باید از طریق آن عبور کند، متوقف کردهاند.

 

بر اساس این گزارش، نیروهای مسلح ارتش یمن که به سلاح‌های پیشرفته مجهز هستند، حمله‌های خود را به جریان‌های کشتیرانی جهانی افزایش داده‌اند و با بسته شدن ناگهانی یکی از شریان‌های تجاری بزرگ جهان، آمریکا و متحدانش در حال افزایش فعالیت‌های دریایی در خاورمیانه هستند و حتی ممکن است به صنعا حمله کنند تا بتوانند عبور آزاد در این منطقه را دوباره برقرار کنند.

 

این گزارش می‌افزاید: با بحران دریایی به وجود آمده در دریای سرخ، ممکن است که ایالات متحده و متحدان نزدیک آن مانند انگلیس و فرانسه را به اقدام نظامی مستقیم علیه جنبش انصارالله در آینده نزدیک سوق دهد.

 

در این گزارش آمده است: «دلیل نادیده گرفتن واشنگتن در حمله مستقیم به جنبش انصارالله به دلیل موقعیت بحرانی آن در منطقه همزمان با سلسله حمله‌های گروه‌های مقاومت در عراق و سوریه به مواضع آمریکا است که پاسخ نظامی آمریکا می‌تواند به ایجاد رشته بی‌پایانی از حمله‌ها از جبهه‌های مختلف از یمن تا سایر نقاط در منطقه غرب آسیا ضد منافع آمریکا فرا گیرد و به اخراج (مفتضحانه) واشنگتن از منطقه غرب آسیا و پیروزی مقاومت مبدل شود که دولتمردان آمریکا در شرایط کنونی از درگیری فراگیر مستقیم اجتناب می‌کنند.

 

گفتنی است در جریان حمایت نیروهای مسلح یمن از گروه‌های مقاومت فلسطینی، یک منبع دریانوردی یمنی ساعاتی پیش از هدف قرارگرفتن ۲ کشتی با ۲ موشک شلیک‌شده از سوی ارتش یمن خبر داد. این منبع یمنی به الجزیره اعلام کرد که هدف قرارگرفتن این کشتی‌ها در راستای ممانعت از حرکت آن‌ها به سمت اراضی اشغالی انجام شده است.

 

نیروهای مسلح یمن نیز با صدور بیانیه‌ای در این رابطه اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت مظلوم فلسطین در غزه و در راستای لبیک به خواست آزادگان ملت بزرگ یمن و امت اسلامی، نیروی دریایی یمن عملیات ویژه‌ای را علیه ۲ کشتی مرتبط به رژیم صهیونیستی انجام داد.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: نفتکش «سوان آتلانتیک» و کشتی کانتینری «ام‌اس‌سی کلارا» پس از اینکه از پاسخگویی به تماس‌های ما خودداری کردند، هدف قرار گرفتند. این دو کشتی با شهپاد هدف قرار گرفتند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار